Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

156 m²

€ 369 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Charmante woning met vakantiesfeer op een toplocatie op 300 meter van het centrum.

Vrijstaande woning | Ruim perceel van 497 m² | Grote tuin met overdekt terras | (Wijn)kelder | EPC 285


Voor de huizenjagers die een woning zoeken waar sfeer en gezelligheid troef is: ontdek deze charmante woning met vakantiesfeer op een perceel van ca. 500 m² in Brasschaat, op wandelafstand van centrum Mariaburg. Bent u een buitenmens? Dan bent u aan het juiste adres: er is een voortuin en een ruime achtertuin met overdekt terras, tuinhuis en serre. Ideaal voor thuisvakanties!

Indeling van het huis:

  • Inkom: in dit huis zijn gezelligheid en charme troef, ervaar het gevoel zodra u de woning betreedt. U komt binnen op een warme houten vloer die u meteen naar de leefruimte trekt. De uitbouw vooraan met grote glaspartijen zorgt ervoor dat het daglicht binnenvalt.
  • Leefruimte: de gezellige leefruimte loopt door van vooraan tot achteraan de woning met een eetkamer, een salon en een achterkamer die u naar eigen wens invult. Zowel vooraan als achteraan geeft de leefruimte uit op de buitenruimte. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de houthaard. Het achterste gedeelte van de woonkamer is momenteel ingericht als slaapkamer.
  • Open keuken: naast de woonkamer ligt de keuken, afgescheiden door een lage muur. Zo toont de ruimte op de benedenverdieping nog veel groter. De grote ramen zorgen voor een open gevoel en veel daglicht. Plaats voor etenswaren, potten en pannen is er genoeg dankzij voldoende kastruimte. U krijgt bij deze keuken een gasfornuis met oven en een koelkast. Op de vloer ligt een natuursteen.
  • Tuin en overdekt terras: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is deze ruime tuin het paradijs. Begint het te regenen? Dan verhuist u naar het overdekte terras. Bovendien is er ook nog een ruime voortuin.
  • Badkamer: de badkamer treft u op de benedenverdieping en heeft een toilet, douchecabine, wandmeubel met wastafel, wandradiator en opbergmeubel. Hier is ook de aansluiting voor uw wasmachine.
  • Kelder: nog geen plaats genoeg in deze woning? Het huis beschikt ook over een droge kelder die ideaal is om wijn of droge voeding in te bewaren. U bereikt de kelder via een gemakkelijke houten trap.
  • Eerste verdieping: op de eerste verdieping vindt u een ruime kamer met centraal een vide die deze ruimte verbindt met de leefruimte. Ideaal voor thuiswerker(s) want er is voldoende plaats om 1 of meerdere bureaus te voorzien. Dankzij de opening blijft u in contact met het gezin in de leefruimte. Slaapkamers nodig? Dan richt u deze ruimte in tot 1 of 2 slaapkamers.
  • Zolderkamer: via de vaste houten trap komt u op de ruime zolder van ca. 30 m². Deze ruimte is momenteel ingericht als 2 kinderkamers, elk met zijn eigen slaaphoek.

Goed om te weten
De vrijstaande woning heeft een gevelbreedte van ca. 7 meter en een perceel van ca. 8,7 meter breed met een doorgang naast het huis tot in de tuin. Het dak is geïsoleerd en de woning heeft een mooie epc-score van 285 kWh/m²jaar. U verwarmt het huis met centrale verwarming op aardgas via convectoren – er staat een ketel van Vaillant. De houten ramen hebben dubbele beglazing. De elektrische installatie wordt conform gemaakt en opgeleverd. Er is veel opbergruimte dankzij de verschillende ingemaakte kasten. In de badkamer en in de leefruimte is er een lichtkoepel voorzien waardoor er natuurlijk licht binnenvalt.

Toplocatie in een mooie groene straat vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Het huis ligt op 300 meter van de Kapelsesteenweg, in een aangename enkelrichtingstraat. Hof De Bist ligt ca. 1,3 km: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Op een kwartiertje fietsen ligt het Peerdsbos met het Kasteel van Brasschaat. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. De bushalte treft u op wandelafstand. En de oprit naar de E19 ligt op amper 2,5 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Een topligging!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 369 000 per maand

Adres:

Molenweg 42 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bewoonbare opp.:

156 m²

Grondoppervlakte:

497 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 411

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Zolder:

1

EPC:

285 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Molenweg 42 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap