Penthouse in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

125 m²

€ 369 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Supergelegen, licht en ruim dakappartement met 2 ruime terrassen met zicht op groen, 3 slaapkamers en lift tot in het appartement.

Ca. 125 m2 woonoppervlakte | Ca. 78 m² terrasoppervlakte | Toplocatie tegenover Bouckenborghpark en op het einde van doodlopende straat | EPC 136 | BJ 2007

Dit prachtige dakappartement op de derde verdieping aan het Bouckenborghpark werd in 2007 afgewerkt met  mooie en kwalitatieve materialen. U krijgt mooie ruimtes, 2 dakterrassen en een lift tot in het appartement. Met 3 slaapkamers, verschillende ingemaakte kasten en een berging is er  voldoende plaats om spullen op te bergen. De sfeerverlichting, de airconditioning en de houthaard maken het leefcomfort in dit appartement helemaal compleet. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Indeling van het dakappartement:

  • Hal en berging: de lift brengt u rechtstreeks tot bij de inkomhal van uw appartement. U ervaart meteen de ruimte van het interieur en het licht dat binnenvalt. Er is een hoge ingemaakte vestiairekast waar u uw jassen netjes in kan opbergen. Verder is er een apart toilet met een handenwasser en een praktische berging. In de berging met schappen kan u de aansluiting voor wasmachine en droogkast terugvinden. Op de vloer liggen grote en makkelijk te onderhouden grijze tegels.
  • Leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. In de leefruimte op een warme parketvloer is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam naar het zuidwest gericht terras open te zetten. Bij extreem hete zomerdagen zet u uw airconditioning op. De blikvanger in de woonkamer is de houthaard ingewerkt in een maatwerk wandmeubel waar u uw hout kan in opbergen. Dit is niet alleen praktisch, maar heeft ook nog eens een prachtige decoratieve uitstraling. De kans is groot dat dit dé gezellige verzamelplek van jullie gezin wordt.
  • Moderne keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de open keuken, gescheiden door een toog. Die is compleet uitgerust met toestellen van Küppersbusch: inductievuur, dampkap, ingebouwde oven en microgolfoven, koelkast en diepvriezer en vaatwasser. Scheidt u tijdens het kokerellen liever het salon af van de keuken? Dan kan u de toog afsluiten met een glazen wand. Het werkblad is vervaardigd uit natuursteen.
  • Dakterrassen: één van de grootste troeven van dit appartement is zonder twijfel dat er 2 prachtige terrassen zijn van ca. 58 en 20 m². Beide naar de zon gericht en met een prachtig zicht op het park. U vindt er ook elektriciteit en water.
  • 3 slaapkamers: u krijgt 3 mooie slaapkamers van ca. 13, 12 en 10 m². Heeft u snel last van de warmte? Geen zorgen want u kan 2 slaapkamers op de gewenste temperatuur houden dankzij de airconditioning. 2 slaapkamers geven toegang tot het terras. Ongewenste kleine diertjes houdt u buiten dankzij de vliegendeuren. De mooie parketvloer van in de leefruimte komt hier ook terug.
  • Badkamer: de badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een groot wandmeubel uit massieve eik met 2 waskommen, een massagebad en een regendouche met inbouwkranen en wandsproeiers. U hangt de handdoeken te drogen op de handdoekdroger. De badkamer is in dezelfde stijl afgewerkt als het apart toilet: met moderne, grijze tegels. U blijft ‘s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan.
  • 2 garageboxen optioneel aan te kopen: nog meer opbergruimte – u heeft de mogelijkheid om 2 extra garageboxen aan te kopen voor €25.000 per garage. Het garagecomplex bevindt zich net achter het gebouw en is via de oprit naast het gebouw te bereiken.

Goed beveiligd, recente condensatieketel en regenwaterput
De maandelijkse kosten bedragen € 103 per maand. Daarin zit het onderhoud en gebruik van de lift, het onderhoud van de gemeenschappelijke hal, het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin en de blokpolis. Het schuifraam van het terras aan de leefruimte is voorzien van glas met zonwerende folie. Verder is er is een videofoon, zo checkt u direct wie er voor uw deur staat. Het appartement is ook beveiligd tegen brand én inbraak dankzij de veiligheidsdeur. U verwarmt met individuele centrale verwarming op aardgas – er staat een recente (oktober 2018) energiezuinige condensatieketel van Vaillant en de elektriciteitskeuring is nog geldig tot 2031. Tot slot is er ook nog een regenwaterput.

Toplocatie met alles binnen handbereik
Uw nieuwe thuis ligt in Schoten op het einde van een zeer rustige, doodlopende straat met toegang tot het Bouckenborghpark - ideaal voor wie houdt van de natuur. U woont op een boogscheut van het centrum en in de onmiddellijke nabijheid vindt u alles wat u nodig hebt: kleine detailhandelaars, supermarkten, winkelketens én het openbaar vervoer. Ook treft u meerdere scholen in de nabije omgeving. En met de auto zit u hier goed, want de uitvalswegen naar de Antwerpse ring en de autosnelwegen liggen in de buurt. Bent u vooral een fietser? Stap op uw fiets, volg het Albertkanaal en even later staat u in het centrum van Antwerpen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 369 000 per maand

Adres:

Lodewijk De Weerdtstraat 58 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

2007

Bewoonbare opp.:

125 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Verdieping:

3

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1064

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

136 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Airco:

Ja

Regenwater:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Lodewijk De Weerdtstraat 58 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap