Gelijkvloers in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

100 m²

€ 199 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Instapklaar gelijkvloers appartement van 100 m² naast het Bisschoppenhofpark.

Drie slaapkamers | Elektriciteit conform | Ruime kelderberging | Verzorgd gebouw | Rolstoelvriendelijk | Dak in 2019 geïsoleerd


Wilt u centraal wonen met groen in de buurt? Dit appartement op de benedenverdieping biedt u precies wat u zoekt. U wandelt in enkele minuten naar de bakker, de slager en de wasserij. Of naar een van de parken in de buurt. Blijft u liever gezellig thuis? Neem dan plaats in uw luie zetel en kom volledig tot rust. Door de recent geplaatste aluminium ramen met hoogrendementsglas, tevens voorzien van elektrische rolluiken, houdt u het binnen lekker warm.​​​​​​

Indeling van het appartement:

  • Hal met apart toilet en wasplaats: het appartement ligt op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw. U komt er via de gezamenlijke inkomhal. De hal van het appartement geeft u toegang tot de leefruimte, de 3 slaapkamers, alsook het gastentoilet en de bergruimte/wasplaats.
  • Leefruimte:  vanuit de inkomhal komt u de ruime en gezellige leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de grote ramen vooraan en opzij. Wordt het te warm? Dan houdt u de zon buiten met de rolluiken. Vanuit alle ramen hebt u uitzicht op het Bissschoppenhofpark.
  • Keuken: de keuken zit nu nog wat verstopt achter een deur aan de andere kant van de woonkamer. Door de doorgang open te maken en er een keukeneiland in te installeren, hebt u veel meer profijt van de beschikbare ruimte. U krijgt een extra grote ijskast en diepvries, gasvuur, dampkap, vaatwasser, ingebouwde oven en spoelbak.
  • Slaapkamer 1: naast de leefruimte ligt de eerste slaapkamer van ca. 7 m².
  • Slaapkamer 2: rechts van de eerste slaapkamer ligt de tweede slaapkamer van ca. 14 m² met ingemaakte kasten.
  • Slaapkamer 3: rechts van de tweede slaapkamer en over de badkamer ligt de derde slaapkamer van ca. 9 m².
  • Badkamer: geen ruzie meer over wie er eerst naar het toilet gaat, want dit appartement heeft 2 toiletten. In de verzorgde badkamer, gelegen achteraan het appartement, krijgt u een douchecabine, een dubbele wastafel met spiegelkast en een tweede toilet. En u vindt er ook een handdoekdroger.
  • Kelderberging: een ruime kelderberging is inbegrepen in de prijs.

Goed om te weten
Het appartement heeft reeds een mooie EPC-waarde van 313 kWh/m² jaar. De algemene kosten bedragen ca. 87 euro per maand (te betalen per kwartaal), inbegrepen: waterverbruik, beheer, onderhoud gemene delen en groenvoorzieningen, reservefonds en blokpolis. Hierboven op is er nog een kost van €100 per kwartaal voor het reservefonds. Hier staat reeds ca. 32.000 euro op. Naast het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging, bestaat eventueel de mogelijkheid tot het huren van een, extra grote, ondergrondse staanplaats voor ca. €80/maand. Er is tevens een gemeenschappelijke hobbykamer in de ondergrondse verdieping van het gebouw. De centrale verwarmingsinstallatie is individueel, de elektrische installatie is conform en het dak is in 2019 vernieuwd en geïsoleerd.  Bovendien is de algemene inkomhal voorzien van permanente camerabewaking. Kleine ongewenste diertjes houdt u buiten dankzij de vliegenramen.

Rustige en kindvriendelijke buurt nabij groen, en ontspanningsmogelijkheden
Het appartement geniet van een zeer gunstige ligging, op het einde van een rustige straat, grenzend aan het Bisschoppenhofpark, waar de kleintjes zorgeloos kunnen ravotten in de speeltuin. Ook de mooie Bremweide en het Rivierenhof zijn op een boogscheut verwijderd. Kortom de natuur ligt als het ware naast uw deur en biedt eindeloos plezier. Avontuur verzekerd! Hiernaast zijn de Ring en belangrijke verkeersassen vlot bereikbaar. Openbaar vervoer treft u op wandelafstand. Ook supermarkten, winkelketens en scholen treft u op geringe afstand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199 000 per maand

Adres:

Maria de Heeltstraat 2 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1979

Bewoonbare opp.:

100 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Kadastraal inkomen:

€ 1083

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

313 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Maria de Heeltstraat 2 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap