Huis in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

215 m²

€ 309 000 per maand

5 slaapkamers

Meer info

Grote en lichte woning met 4 slaapkamers, bureau en een mooie buitenruimte, vlakbij Rivierenhof.

215 m2 woonoppervlakte | Terras en tuin | Vlakbij Rivierenhof | Inpandige garage | 4 slaapkamers + bureau | Verwarming en warm water op elektriciteit


Een ruim en goed onderhouden huis vlak bij het Rivierenhof met een inpandige garage, tuin, terras en ten minste 4 slaapkamers. Niet te vinden, zegt u? O jawel: precies zo'n huis wacht op u in Deurne. Op 700 meter van het Rivierenhof en 8 minuten rijden van Wijnegem - Shop Eat Enjoy.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: dankzij de ruime inkomhal heeft u plaats genoeg voor een kast om al uw jassen en tassen netjes op te bergen. De hal biedt toegang tot de garage en de bureauruimte. De bureauruimte van ca. 9 m² kan even goed gebruikt worden als extra slaapkamer of bergruimte.  
  • Tuin en terras: de onderhoudsvriendelijke en gezellige tuin is voorzien van een terras. Zowel vanop het terras boven als beneden geniet u van het groen in de omgeving en hebt u geen directe inkijk. Laat de zomer maar komen!
  • Leefruimte en leefkeuken: op naar de eerste verdieping. Hier treft u een ruime leefruimte van ca. 36 m² met een gezellige haard. Dankzij het grote raampartij geniet de leefruimte van veel natuurlijke lichtinval. De keuken is uitgerust met een natuursteen werkblad, koelkast met diepvriesvak, een microgolfoven, een kookvuur met afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot het overdekt terras. In de hal op de eerste verdieping is er nog een apart toilet.
  • 4 slaapkamers en badkamer: een verdieping hoger zijn er nog 4 slaapkamers van ca. 18, 13, 11 en 7 m². De badkamer is voorzien van 2 wastafels, een ligbad met douchemogelijkheid en een bergkast. Ook op deze verdieping vindt u een apart toilet.
  • Grote garage: bent u het beu om ‘s avonds urenlang rondjes te rijden voor een parkeerplaats? Dit huis heeft een inpandige garage van 11 meter diep met een oppervlakte van ca. 37 m² , dus is er ook plaats voor uw fietsen of een uit de hand gelopen hobby.

Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. Het dak is geïsoleerd. Verwarmen doet u met elektrische accumulatoren. De ramen hebben dubbel glas en beneden is er achteraan een rolluik. Bovendien geniet de woning van een betonnen constructie en is deels voorzien van een kruipruimte.

Goed gelegen aan Rivierenhof in Deurne
De laatste jaren onderging de buurt ten noorden van het Rivierenhof een metamorfose. Steeds meer jonge gezinnen trekken ernaartoe. De wijk combineert de gemoedelijkheid van een dorp met de levendigheid van een stad. En u krijgt er een prachtig park en veel winkels bij. Ook voor scholen, dokters en winkels hoeft u nooit ver te lopen. Voor supermarkt Colruyt hoeft u maar de straat over te steken. En met de auto zit u zo op de Antwerpse ring.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 309 000 per maand

Adres:

Eyendijkstraat 35 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1969

Bewoonbare opp.:

215 m²

Grondoppervlakte:

150 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

370 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Eyendijkstraat 35 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap