Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

174 m²

€ 414 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Vrijstaande woning met mooie zonnige tuin, 4 slaapkamers en grote garage op een prachtige locatie in Brasschaat.

Grote garage inclusief (2de mogelijk) | Zuid tuin met vijver | Rustige groene ligging | 4 slaapkamers en mezzanine | Dak, vloer en muren geïsoleerd | Dak vernieuwd | Parketvloer


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over een vrijstaande woning die super gelegen is op een rustige locatie in Brasschaat. De woning heeft een grote veranda en een prachtige zuid gerichte tuin met een vijver. Bovendien krijgt u 4 slaapkamers en een grote leefruimte met een parketvloer. Niet alleen het dak, maar ook de vloer en de muren werden geïsoleerd. Gaat uw hartslag spontaan de hoogte in? Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met toilet: u komt binnen langs de zijkant van de woning. U heeft er een inkomhal met gastentoilet.
  • Leefruimte met mezzanine: door de glazen deur komt u in de leefruimte, waar een warme parketvloer ligt. U heeft er plaats voor een grote eettafel, waar u met al uw vrienden gezellig kunt dineren. Aan de houtkachel is plaats voor een salon. Wedden dat u zich meteen thuis voelt? Vanuit de leefruimte vertrekt de trap naar boven, waar u een mezzanine heeft met plaats voor een extra TVof speelhoek of een bureau.
  • Keuken: via een glazen deur komt u in de ruime keuken, die heeft een onderhoudsvriendelijke tegelvloer, plaats voor een ontbijttafel en is afgewerkt met een natuurstenen werkblad. Er is een gasvuur, dampkap, koelkast, vaatwasser en een oven geïnstalleerd.
  • Veranda en tuin: de keuken en de leefruimte geven uit op de ruime veranda. Bij goed weer kunt u het schuifraam openzetten en laat u een frisse wind door het huis waaien. Let wel: deze is nog verder af te werken en dient een herstelling te ondergaan. Wilt u liever echt buiten zitten? Zoek dan een zonnig plekje uit in uw volledig omheinde, zuid gerichte tuin met vijver die uitkijkt op de prachtige groene omgeving.
  • Badkamer en slaapkamer: op de gelijkvloerse verdieping heeft u de eerste slaapkamer met aansluitend de badkamer. In de badkamer heeft u een ligbad, een dubbele wastafel en de  aansluiting voor uw wasmachine die aansluiting vindt u trouwens ook in de ruime berging. Het raam zorgt voor natuurlijk daglicht en verse buitenlucht.
  • 3 slaapkamers: op de eerste verdieping heeft u nog 3 slaapkamers met een fineer parketvloer.
  • 2 garages: de eerste garage met ‘Lvorm’ is zeer ruim en inbegrepen in de prijs. U heeft er voldoende plaats voor een ruime wagen en achter de hoek plaatst u uw fietsen, tuingereedschap of een werktafel. Van hieruit kunt u rechtstreeks naar uw veranda gaan. Een tweede ruime garage kan optioneel bij aangekocht worden voor 22.500 €. Beide zijn voorzien van een automatische poort.
  • Berging: achter de keuken treft u nog een ruime berging, handig voor uw voorraad. U vindt er tevens een aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
     
Goed om te weten
De spouwmuren werden gevuld met isolatie en ook de vloer werd geïsoleerd. In 2015 werd het dak vernieuwd en geïsoleerd. In de meeste ramen zit hoogrendementsglas. De woning heeft een kruipkelder, is stevig gebouwd met een betonconstructie en er wordt verwarmd met een ketel op gas van het merk ‘Junkers’.

In een groene omgeving naast de Open Golf Brasschaat
De woning is gelegen in Laagland 112, een groene omgeving naast de ‘Brasschaat Open Golf en Country Club’. Dit is net buiten het centrum van Brasschaat, zodat u kan genieten van alle rust. Toch woont u op wandelafstand van buurtwinkels en op een boogscheut van de Bredabaan, met talloze winkels, horeca en scholen. U bent op ca. 10 minuten aan de oprit van autosnelweg E19 richting Antwerpen-Breda. Vlakbij vindt u natuurdomein “De Inslag” en na een kwartiertje wandelen arriveert u bij het prachtige Park van Brasschaat, met aansluitend het enorm grote Peerdsbos. Er valt in deze omgeving altijd wel iets leuks te beleven!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Algemeen

Prijs:

€ 414 000 per maand

Adres:

Laagland 112 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1981

Bewoonbare opp.:

174 m²

Grondoppervlakte:

536 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1343

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Toilet:

1

EPC:

245 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonuitbreidingsgebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Open haard:

1

Vijver:

1

Aardgas:

Ja

Laagland 112 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap