Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

115 m²

€ 279 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Gunstig gelegen woning met 3 slaapkamers en zonnige tuin in Schoten.

Zuidwest gerichte tuin | Dak vernieuwd en geïsoleerd | Condensatieketel | Overal vlakbij


Op huizenjacht naar een leuke woning met 3 slaapkamers, een zuidwest gerichte tuin en gelegen op een gunstige locatie? Dan leiden alle wegen naar de Boekweitstraat in Schoten. U woont hier vlak bij verschillende supermarkten, centrum Schoten en Park Vordenstein. Voelt u het kriebelen? Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: langs de voordeur komt u in de inkomhal met ingebouwde vestiairekast om uw jassen en schoenen in op te bergen.
  • Leefruimte: in de leefruimte ligt een warme parketvloer en ook hier heeft u een ingebouwde kast. Er is plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. De houten trap in de leefruimte brengt u naar de eerste verdieping.
  • Keuken: aansluitend aan de leefruimte treft u de keuken. Er is een keramisch kookvuur, afzuigkap en een oven. Er is plaats voorzien om een vaatwasser en een koelkast te installeren. De aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast bevinden zich ook in de keuken, netjes verwerkt in een kast die u desgewenst kunt dichtmaken. Er ligt een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en de lichtkoepel zorgt voor extra daglicht.
  • Badkamer: naast de keuken heeft u een frisse badkamer die volledig betegeld werd met lichte tegels. Er staat een hoekbad met douchemogelijkheid, een toilet en een badkamermeubel met wastafel, spiegelkast en een kolomkast.
  • Slaapkamer gelijkvloers: op de gelijkvloerse verdieping heeft u een eerste slaapkamer van ca. 7 m². Hier kunt u ook een bureau, berging of speelkamer van maken.
  • 2 slaapkamers op eerste verdieping: als u de trap naar boven neemt, komt u bij de tweede en derde slaapkamer van ca. 17 en 12 m².
  • Tuin met tuinhuis: vanuit de keuken krijgt u toegang tot de tuin met 2 terrassen. De tuin is gericht naar het zuidwesten, dus u geniet de hele dag door van de zon. Ideaal voor mensen die graag maximaal genieten van deze aangename tuin. De tuin is volledig verhard en vergt dus weinig onderhoud. In het tuinhuis is er verlichting en elektriciteit voorzien.
  • Kelder: er is een (kleine) kelder en deels een kruipkelder.
     
Dak vernieuwd en geïsoleerd
De daken werd al vernieuwd en geïsoleerd. De houten ramen zijn voorzien van dubbel glas en hebben manuele rolluiken op het gelijkvloers en elektrische op de eerste verdieping. Ook het dakvenster in de achterste slaapkamer kan verduisterd worden. De woning wordt verwarmd door een zuinige condensatieketel op gas en is voorzien van veel stopcontacten.

Bloemendaalwijk, vlak bij Park Vordenstein en overal vlakbij
Deze locatie vlak bij het centrum van Schoten krijgt een 10 op 10: op amper 10 minuten wandelen van Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Ook het Gemeentepark ligt vlakbij. Een mooi park met een kasteel dat dateert uit de 16e eeuw. Voor de kleintjes is hier een speeltuin en dierenpark aangelegd. De woning ligt op enkele minuten stappen van de Paalstraat, waar u verschillende supermarkten, scholen, openbaar vervoer en tal van andere buurtwinkels terugvindt. En met de auto bent u op 8 minuten bij de oprit van de snelweg.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 279 000 per maand

Adres:

Boekweitstraat 35 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1947

Bewoonbare opp.:

115 m²

Grondoppervlakte:

139 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 669

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

281 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Boekweitstraat 35 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap