Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

113 m²

€ 199 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Vrijstaand, ruim appartement (113 m²) met 3 slaapkamers en dubbele garage in een aangename wijk in Deurne.

Vrijstaand appartement | Veel lichtinval | Dubbele garagebox bij aan te kopen voor 33.000 € | Geen maandelijkse kosten | Kelderberging


In een rustige doodlopende straat in Deurne Zuid (grens Mortsel en Borsbeek) ligt een ruim appartement te wachten op zijn nieuwe eigenaars. Het appartement heeft 3 slaapkamers en een terras waar u kunt genieten van de avondzon. Het vrijstaande en hoogste appartement neemt de volledige tweede verdieping in, waardoor u aan alle kanten ramen heeft en van extra veel daglicht geniet.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met apart toilet: het appartement is gelegen op de tweede verdieping. In de hal heeft u een apart toilet met handenwasser.
  • Leefruimte: in de leefruimte ligt een gezellige parketvloer. Door de grote raampartijen profiteert u van veel daglicht én een zicht op het groen aan de overkant van de straat.
  • Keuken met terras: naast de leefruimte komt u in de aangename keuken met veel licht en zicht. Deze is voorzien van een keramisch kookvuur, een koelkast, diepvries, dampkap, vaatwasser, oven en een microgolfoven. Aansluitend heeft u het terras, waar u ’s avonds met een glaasje wijn kunt genieten van de avondzon (in de zomer vanaf de middag).
  • 3 slaapkamers: ook in de 3 slaapkamers zijn er grote ramen. De kamers zijn ca. 15, 14 en 8 m² groot.
  • Badkamer: in de badkamer heeft u een ligbad en een dubbele wastafel. Hier vindt u ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast terug.
  • Berging in het appartement: het appartement beschikt over een kleine berging waar de cv-ketel staat.
  • Kelderberging: er is een kelderberging van ca. 6 m² groot.
  • Dubbele garagebox: naast het gebouw komt u bij de oprit naar de garagebox waar u uw auto(’s) en/of fietsen veilig en droog kunt wegzetten. De dubbele garage is ca. 30 m² groot en biedt plaats voor 2 auto’s (achter elkaar). Deze is bij aan te kopen voor 33.000 €.

Aparte meters en geen maandelijkse kosten
Het dak van het gebouw werd al vernieuwd, maar dient nog geïsoleerd te worden. Er zijn aparte meters voor water, gas en elektriciteit, dus u betaalt enkel wat u daadwerkelijk verbruikt. De cv-ketel op gas van Buderus is individueel. Er is geen syndicus en er zijn geen vaste maandelijkse kosten. Als er gezamenlijke kosten zijn worden deze gedeeld door de eigenaars van de 3 appartementen. De aluminium ramen zijn voorzien van dubbel glas en aan de rechter- en achterzijde van het appartement zijn rolluiken voorzien. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische en thermische isolatie én privacy.

Rustig gelegen in een doodlopende straat
Deze woning ligt in een aangename wijk op een steenworp afstand van verschillende parken. Bijvoorbeeld het Boekenbergpark, met een ecologische zwemvijver, 18de-eeuws grottencomplex en speeltuin. Eerder een golfer dan een zwemmer? Test uw vaardigheden dan op de terreinen van Ternesse Golf & Country Club in de buurt. Ook de shoppers komen aan hun trekken, want op 10 minuutjes bent u in het Wijnegem Shopping Center. Buurtwinkels en openbaar vervoer treft u op fietsafstand. Pendelt u met de auto? Het rondpunt van Wommelgem ligt op enkele minuten, u zit dus in een vingerknip op de E313 en de Antwerpse Ring. En scholen treft u op wandelafstand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199 000 per maand

Adres:

George Ivanowlaan 13 -15 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1978

Bewoonbare opp.:

113 m²

Grondoppervlakte:

472 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 877

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

480 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

George Ivanowlaan 13 -15 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap