Duplex in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

123 m²

€ 235 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Energiezuinig duplexappartement van 123 m² met 3 slaapkamers, terras, zolder en parkeerplaats.

EPC 160 | Gerenoveerd | Zolder met mogelijkheden | Vernieuwd dak | Condensatieketel 2014 | Geen gemeenschappelijke kosten


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor leukere dingen, want in dit duplexappartement trekt u zo in. Het appartement heeft troeven in overvloed! De ruimte bijvoorbeeld: krijg een grote leefruimte, een ruime keuken met een kookeiland, 3 slaapkamers, een terras en een zolder waar u nog verschillende mogelijkheden heeft. Het dak werd in 2014 vernieuwd en geïsoleerd en de ramen hebben dubbele hoogrendementsbeglazing. Opgelet: een appartement zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Leefruimte: u neemt de trap naar de eerste verdieping, waar u door de glazen deur de leefruimte binnenwandelt. Centraal in de woonkamer staat de haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de haard aan te steken. Er is plaats voor een groot salon en een ruime eettafel, waaraan u gezellig kunt dineren met uw vrienden.
  • Keuken: de keuken heeft witte, greeploze kasten, een kookeiland, een keramisch kookvuur, afzuigkap, oven, vaatwasser (2019) en een koelkast met vriesvak. U kan er gemakkelijk een extra tafel of een kast zetten om voorraad in op te bergen.
  • Terras: via het schuifraam loopt u het terras op. Lekker dicht bij de keuken, zo heeft u altijd een reden om buiten te eten.
  • Apart toilet: in de hal heeft u een gastentoilet met handenwasser.
  • 3 slaapkamers: op de tweede verdieping heeft u 3 slaapkamers.
  • Badkamer: in de moderne badkamer met grijze tegelvloer begint u de ochtend in de douche of aan de wastafel met spiegelkast. U heeft er een tweede toilet en een raam voor natuurlijk licht en verse buitenlucht.
  • Zolder: de zoldertrap brengt u naar de zolder van ca. 32 m². U gebruikt deze als ruime bergzolder, richt deze in met extra slaapkamers, of maakt er een speel of hobbykamer van. De twee dakramen zorgen voor natuurlijke lichtinval.
  • Voortuinparking: in de voortuin bevindt zich een privatieve plaats waar u uw wagen kunt parkeren, deze hoort bij uw appartement.

Vernieuwd dak, hoogrendementsglas en condensatieketel op gas
Het dak van het gebouw werd in 2014 vernieuwd en geïsoleerd met 10 cm PUR. U verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van het merk ‘Viessmann’. De pvc ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas, het schuifraam is vervaardigd uit hout. Deze investeringen zorgen voor een mooie epc-score van 160 kWh/m²jaar. De elektrische installatie werd conform gekeurd in 2014 (tot 2039). De aansluiting voor uw wasmachine vindt u in de keuken. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten. De verbruiksmeters zijn gezamenlijk en het verbruik wordt gedeeld met de mede-eigenaar van de studio op het gelijkvloers. Uw aandeel in de energiefacturen bedraagt 2/3. Er is een gezamenlijke kelder.
 
Goed gelegen aan Cogelspark in Schoten
Het duplexappartement is recht tegenover het Cogelspark gelegen, maar ook het Bouckenborghpark treft u op wandelafstand. En met de fiets staat u in 20 minuten op de Meir in Antwerpen. Met de auto rijdt u op 7 minuten naar de Ring van Antwerpen. Bussen 610, 620 en 629 stoppen vlakbij en brengen u op regelmatige tijdstippen naar ’t Stad. Om te shoppen hoeft u in ieder geval niet naar Antwerpen, want in de buurt zijn er winkels genoeg. Op 4 minuten wandelen treft u een basisschool en op 6 minuten wandelen een kinderopvang.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 235 000 per maand

Adres:

Deuzeldlaan 42 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1959

Bewoonbare opp.:

123 m²

Grondoppervlakte:

252 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1032

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Autostaanplaatsen:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

160 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Deuzeldlaan 42 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap