Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

190 m²

€ 399 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Zeer aangename en veelzijdige halfopen woning aan het groene Leonard Gorisplein in Schoten.

190 m² woonoppervlakte | Veel lichtinval | Tuin + terrassen | 4 slaapkamers | Garage + oprit | Meerdere mogelijkheden op gelijkvloers


Stop met dromen en kom snel dit pand bezoeken. U krijgt een huis dat momenteel beneden is ingericht met een aparte wooneenheid, er zijn 4 slaapkamers, 2 keukens en 2 badkamers en samen goed voor 190 m² woonplezier. U hebt een tuin en meerdere terrassen, een garage en een parkeerplaats voor de garage. U betrekt het pand met een groot gezin, maakt er een kangoeroewoning van of installeert op de benedenverdieping uw kantoor of praktijkruimte. Begint het te kriebelen? Kom thuis in Schoten.

Benedenverdieping:

  • Inkomhal: wanneer u aan de zijkant de woning binnen gaat, komt u in de inkomhal. Deze baadt in het licht dankzij de glazen voordeur. Er zijn twee aparte ingangen: één daarvan brengt u naar de gelijkvloerse wooneenheid en via de andere deur neemt u de trap naar de woning boven.
  • Leefruimte en keuken: het raam aan de voorzijde is kamerbreed en zorgt voor een fantastische lichtinval. Nu staat er een gezellig salon in de leefruimte. Gebruikt u de benedenverdieping binnenkort voor uw zaak? Dan is deze ruimte geschikt als praktijkruimte of bureau. Aansluitend heeft u de eerste keuken met een keramisch kookvuur, dampkap, koelkast en een diepvries.
  • Slaapkamer: u heeft een eerste, ruime slaapkamer van 14 m² met ingemaakte kasten, van hieruit hebt u toegang tot het terras en de tuin. U vindt er ook een aansluiting voor een wasmachine en een droogkast.
  • Badkamer: de nagelnieuwe, moderne badkamer heeft een inloopdouche, een hangtoilet en een lavabomeubel met een spiegel.
  • Tuin met bergruimte: het huis heeft een verzorgde voortuin en een tuin aan de achterkant die gericht is naar het zuidoosten. Hierdoor geniet u vanaf de eerste straal zon. Het terras aan de halfopen zijde ligt op het zuiden, kortom als u dat wenst vangt u altijd wel zon. Via de tuin hebt u toegang tot de technische ruimte. De achtertuin is afgesloten met een ijzeren hekwerk.
  • Garage: via de oprit komt u bij de garage van 18 m² met automatische poort. Hier is elektriciteit voorzien. De oprit biedt een extra parkeerplaats op uw perceel.

Woning op de 1ste en 2de verdieping:
  • Leefruimte met open keuken: de draaitrap brengt u naar de eerste verdieping, waar u de tweede wooneenheid treft. Deze ruimte met open keuken is maar liefst 53 m² groot. Ook hier zorgen de grote ramen voor veel lichtinval en zicht op de tuin. De moderne open keuken vormt 1 geheel met de leefruimte. Er is een groot keukeneiland waar u ’s morgens kan ontbijten, een inductie kookvuur, een vaatwasser, een combistoomoven, een dampkap, een koelkast en een diepvries. De keuken is hoogwaardig afgewerkt met lichtspots, natuurstenen werkbladen en wanden en beschikt over handige apothekerskasten.
  • Terras: vanuit de leefruimte komt u via het schuifraam tot bij het knusse, overdekt terras met bergkast en zonneluifel. Het schuifraam kunt u zelfs bij goed weer openzetten, want de handige hordeur houdt zoemende gasten buiten en laat een frisse wind door het huis waaien. In het voor en het najaar bent u beschermd tegen de wind dankzij het zijraam. Via een trap komt u tot bij de tuin.
  • 3 slaapkamers en apart toilet: op de tweede verdieping heeft u nog 3 slaapkamers van ca. 17, 13 en 8 m². In de hal is er een apart toilet.
  • Badkamer: de tweede badkamer beschikt over een wandmeubel met dubbele lavabo, een ligbad en een douche.

Goed om te weten
In 2010 werd de woning grotendeels gerenoveerd. Het dak is geïsoleerd. In de pvc ramen staat hoogrendementsbeglazing (U waarde 1,1) en er zijn overal rolluiken voorzien, deels elektrisch bedienbaar. U verwarmt op gas, met een energiezuinige condensatieketel. Er is een parlofoon geïnstalleerd op het gelijkvloers en de eerste verdieping (buitenunit aanpasbaar). De woning heeft een EPC waarde van 207 kWh/(m²jaar).

Aangename buurt met alles binnen handbereik
De woning ligt aan het groene Leonard Gorisplein in Schoten in een rustige, autoluwe straat nabij het Bouckenborghpark - ideaal voor wie houdt van de natuur. U woont ook op een boogscheut van het centrum en in de onmiddellijke nabijheid vindt u alles wat u nodig hebt: kleine detailhandelaars, supermarkten, winkelketens én het openbaar vervoer. Ook treft u meerdere scholen in de nabije omgeving. En met de auto zit u hier goed, want de uitvalswegen naar de Antwerpse ring en de autosnelwegen liggen in de buurt. Bent u vooral een fietser? Stap op uw fiets, volg het Albertkanaal en even later staat u in het centrum van Antwerpen.


Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Leonard Gorisplein 27 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1976

Renovatiejaar:

2010

Bewoonbare opp.:

190 m²

Grondoppervlakte:

302 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte.

Kadastraal inkomen:

€ 1435

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

207 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Leonard Gorisplein 27 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap