Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

72 m²

€ 129 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Grotendeels vernieuwd 2-slaapkamer appartement met 2 terrassen, kelderberging en dubbele garagebox mogelijk.
Elektriciteit en lift conform | 3-dubbele beglazing vooraan | Rolluiken achteraan | Dubbele garagebox mogelijk: 25.000 €


Zoekt u een zo goed als volledig vernieuwd appartement waar u snel kunt intrekken? En wilt u tegelijk wonen in nabijheid van de Stad, winkels, scholen, parken en het openbaar vervoer? Dan is dit centraal gelegen, twee-slaapkamer appartement écht iets voor u. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: welkom thuis! Uw toekomstige appartement ligt op de 3de verdieping, bereikbaar met lift. U komt binnen in de inkomhal die uitgeeft op alle ruimtes van het appartement.
  • Woonkamer: in de woonkamer is er plaats voor een eetkamer en een salon. Dankzij de grote ramen valt het licht binnen. Via het grote schuifraam komt u op het vooraan gelegen terras.
  • Keuken: de moderne open keuken met eiland is uitgerust met een natuurstenen werkblad, een kookvuur op gas, een afzuigkap, een oven en er is plaats voor een ruime koelkast met diepvries. Aan het eiland kunt u heerlijk kokkerellen terwijl u contact houdt met het gezin.
  • Badkamer: de badkamer is volledig betegeld en heeft een wandmeubel, een ligbad met douchemogelijkheid en een hangend toilet.
  • 2 slaapkamers: de twee slaapkamers liggen achteraan het appartement.
  • 2 terrassen: achteraan bevindt zich het 2de terras met een berging die voorzien is van elektriciteit. Ook kunt u het terras volledig afsluiten met een aluminium rolluik, zo worden ook de slaapkamers volledig verduisterd. In de zomermaanden geniet u hier bij mooi weer vanaf de middag tot in de avond van het zonnetje.
  • Kelderberging: een privatieve kelderberging is inbegrepen.

Zo goed als volledig vernieuwd appartement met 3-dubbel glas vooraan en rolluiken achteraan
In de vernieuwde alu-ramen staat vooraan 3-dubbel glas, die zorgen zowel voor akoestische als thermische isolatie op hoog niveau. Achteraan zijn er alu-ramen met superisolerend dubbelglas en rolluiken. Er is centrale verwarming met een collectieve ketel op mazout en de radiatoren werden vernieuwd. Gezien de isolerende ramen ligt het verbruik laag. De elektriciteit werd vernieuwd en is conform gekeurd. Ook werden leidingen vernieuwd en voorzien van afsluitkraantjes. De muren werden bepleisterd en recent opnieuw geschilderd. Ook de inkomdeur van het appartement zelf werd vernieuwd.  De gemeenschappelijke kosten bedragen ca. 175 euro, daarin is inbegrepen: koud en warm water, verwarming, beheer, lift, onderhoud gebouw, spaarfonds, … Dankzij reclame aan de zijgevel komen er extra inkomsten in het spaarfonds.

Centrale ligging met alles kortbij
Aan de Schijnpoortweg ligt de nieuwe fietsbrug en passerelle waarbij fietsers en voetgangers een veilige en directe verbinding krijgen met Antwerpen centrum én het nieuwe Ringfietspad. Met de wagen bent u meteen op de Ring en kunt u alle kanten uit. In de onmiddellijke omgeving vindt u supermarkten, detailhandelaars, scholen en openbaar vervoer. Ook aan groen geen gebrek: Het Bisschoppenhofpark, Gemeentepark Bremweide, Rivierenhof, Park Spoor Oost en Park Spoor Noord treft u op enkele minuten fietsen.

Grote dubbele garagebox mogelijk bij aan te kopen
Het betreft een grote, dubbele (in de breedte) garagebox in het complex van het gebouw. Deze is voorzien van verlichting en stopcontact en is mogelijk bij aan te kopen aan 25.000 €.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 129 000 per maand

Adres:

Bisschoppenhoflaan 295 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Bouwjaar:

1967

Bewoonbare opp.:

72 m²

Grondoppervlakte:

7078 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Verdieping:

3

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 755

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

147 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Driedubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Bisschoppenhoflaan 295 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap