Gemengd gebouw in Sint-Job-in-'t-Goor - EST8

Verkocht

Sint-Job-in-'t-Goor

503 m²

€ 409 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Ruim handelshuis op een mooi perceel in het centrum van Sint-Job-in-’t-Goor.
Commerciële ligging met veel passage | Handelsoppervlakte ca. 275 m² | Woonoppervlakte ca. 228 m² | Garage ca. 77 m² | Perceel 883 m²

Bent u op zoek naar een ruim handelshuis? Dan is dit pand in het centrum van Sint-Job-in-’t-Goor zeker een bezoek waard. Momenteel verhuurd als bakkerij met een ruim woongedeelte op de verdiepingen. Het pand ligt in een levendige buurt met veel passage, recht tegenover een kerk en een school. U vindt er winkels en de halte van het openbaar vervoer ligt voor uw deur. Maak snel een afspraak!

Gelijkvloers:

  • Handelsruimte: vooraan hebt u het winkelgedeelte. Aansluitend treft u een tussenruimte met toegang tot de keuken en een apart toilet. Vervolgens komt u bij het achterliggende deel. Er zijn overal voldoende ramen die zorgen voor lichtinval en rolluiken werden voorzien. In totaal komt de gelijkvloerse oppervlakte op ca. 275 m². Er is ook een kelder aanwezig.
  • Oprit, grote garage en ruime tuin: naast de winkel is er een overbouwde oprit waarop een recht van doorgang heerst. Het overbouwde deel hoort bij het woongedeelte van het pand. Via de poort achter deze oprit komt u bij de achterbouw van het pand. Aansluitend komt u bij het terras en de grote tuin met tuinberging en ruime garage van ca. 77 m². De garage is toegankelijk via een weg achteraan.

Woongedeelte:

  • 1e verdieping: via de traphal die bereikbaar is vanuit de winkel en de achterliggende ruimte komt u op de eerste verdieping. Hier treft u een ruime leefruimte, ingerichte keuken met plaats voor een eettafel, een badkamer met dubbele lavabomeubel, ligbad met douchemogelijkheid en toilet, een wasplaats en 2 ruime slaapkamers van ca. 16 m² elk.
  • 2de verdieping: verder de trap op komt u op de 2de verdieping. Daar hebt u nog 2 grote kamers onder het dak van ca. 38 en 65 m².

 

Goed om te weten

In het woongedeelte is er overal is er dubbel glas met pvc ramen (1 raam met houtprofiel). Bijna overal zijn er rolluiken. Er is gas aanwezig in het pand en beneden staat er een gaskachel. Het woongedeelte is voorzien van elektrische verwarming. De winkel is voorzien van airconditioning. Het pand is verhuurd aan 2300 € per maand (1500 € voor de handelsruimte en 800 € voor het woongedeelte).

Opsplitsing mogelijk
De gemeente heeft ons bevestigd dat het perfect mogelijk is om het eigendom kadastraal op te splitsen in winkel/handelspand en appartement. Hiervoor dient u een omgevingsvergunning te bekomen omdat dit dan 2 entiteiten worden. U hoeft geen architect aan te stellen tenzij er constructieve werken moeten uitgevoerd worden en dit is normaal gezien niet het geval.
 

Commerciële ligging in het centrum van Sint-Job-in-’t-Goor

Het pand ligt aan de Kerklei 51, in een levendige buurt waar veel volk passeert. Openbaar vervoer stopt voor de deur en in de straat zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Aan de overkant van de straat ligt de kerk en daarnaast een school. Verder is het hier aangenaam wonen met alles in de buurt. Houdt u van ontspanning in de natuur? Op 250 meter treft u het wandelbos De Poppelaer. Dit bos is een van de mooiste toegangspoorten tot de Brechtse Heide. Wie graag een partij golf speelt kan om de hoek terecht bij het Golfterrein Rinkven.

 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via info@est8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 409 000 per maand

Adres:

Kerklei 51 - 2960 Sint-Job-in-'t-Goor

Bouwjaar:

1947

Bewoonbare opp.:

503 m²

Grondoppervlakte:

883 m²

Kadastraal inkomen:

€ 1802

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

4

Autostaanplaatsen:

1

Toilet:

2

EPC:

1048 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Kerklei 51 - 2960 Sint-Job-in-'t-Goor

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap