Huis in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht

Kapellen (Antw.)

190 m²

€ 379 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Vrijstaande woning op een zongericht perceel in een heel rustige en groene omgeving.
Aangename omgeving | Nabij het centrum | Grote garage | Zuidgerichte tuin | 3 à 4 slaapkamers
In een rustige buurt in Kapellen wacht een leuke vrijstaande woning op u. De woning geniet van een ruime indeling en staat op een mooi zuidzuidoost georiënteerd perceel. Er zijn 3 grote slaapkamers, een dressing, een zolder en een ruime garage. En u krijgt er een heerlijke tuin bij met een groot terras waar u het hele jaar door geniet van het zonnetje. Maak dus snel een afspraak!
Indeling van de woning:

  • Inkomhal met toilet: u komt de woning binnen via de inkomhal. Daar vindt u een apart toilet met handenwasser. Er ligt een warme parketvloer die doorloopt in de leefruimte en de keuken.
  • Leefruimte: via de hal wandelt u de ruime leefruimte in met plaats voor een eetkamer en een groot salon. Via het schuifraam komt u bij de uitbouw met grote raampartijen en lichtkoepel, deze ruimte is wel aan vernieuwing toe. Er komt veel licht binnen en u geniet er van het zicht op de tuin. De leefruimte heeft een houtkachel die zorgt voor gezellige winteravonden.
  • Keuken: via de leefruimte bereikt u de keuken, eveneens met zicht naar buiten. U krijgt hier een mooie ruimte met kasten, een keramisch 5-pits kookvuur en een vaatwasser. De keuken biedt plaats voor een ontbijttafel.
  • Berging aan de keuken: erg praktisch is de berging naast de keuken met zijdeur naar buiten. U vindt daar schappen, een uitgietbak, aansluiting voor wasmachine, de cv-ketel en een waterontharder.
  • Tuin en terras: vanuit de uitbouw stapt u op uw groot terras. Zonnekloppers zullen hier maximaal genieten dankzij de zuidzuidoost oriëntatie, zij die de schaduw verkiezen zetten zich in het knusse buitenhuisje. De tuin werd gezellig aangelegd met bloemen en planten die in elk seizoen voor een prachtig plaatje zorgen. Vooraan het perceel is er een plaats om uw wagen te parkeren. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de lange oprit die tot aan het bijgebouw loopt. Hier stockeert u gemakkelijk al uw tuingereedschap, barbecue en tuinmeubelen of u gebruikt deze ruimte als garage of hobbyruimte.
  • 3 ruime slaapkamers + dressing: via de trap komt u op de vide met groot raam en zicht op het groengebied aan de overzijde van de straat. U vindt hier 3 ruime slaapkamers. Eén daarvan met een dressing, ideaal om er een knappe master bedroom van te maken.
  • Badkamer: de badkamer is voorzien van een hoekbad, wastafel, wandradiator en toilet. En er is een raam voor natuurlijk licht.
  • Bergzolder: tot slot is er nog een bergzolder, bereikbaar via een luik met zoldertrap.


Goed om te weten
Het betreft een houtskelet woning met geïsoleerde gevelmuren. Er is centrale verwarming op gas met een zuinige Vaillant ketel. De aluminium ramen hebben dubbel glas. Het hellend dak is geïsoleerd. De woning heeft op veel plaatsen inbouwspots. En de elektriciteit is conform gekeurd.
Rustig gelegen in een groene omgeving en toch nabij het centrum
Deze vrijstaande woning bevindt zich in een rustige omgeving omringd door bossen en weilanden, wat de verkeersveiligheid voor kinderen én de globale rust alleen maar ten goede komt. U woont tussen het 77 ha grote Moretusbos en het 60 km² grote Grenspark Kalmthoutse Heide. En toch bent u op amper 10 minuten wandelen of 2 minuten fietsen verwijderd van het centrum met alle soorten winkels, horeca en het openbaar vervoer.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 379 000 per maand

Adres:

Driehoevenseweg 66 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1996

Bewoonbare opp.:

190 m²

Grondoppervlakte:

720 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Kadastraal inkomen:

€ 1802

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Toilet:

2

EPC:

408 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Driehoevenseweg 66 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap